Darcy Van Tongeren

Ik ben Darcey van Tongeren, 17 jaar oud en ik werk nu 2 jaar op de cursisten administratie bij Medicover. Ik ben bij Medicover gekomen via de snuffelstage die ik 2 jaar geleden via mijn middelbare school heb moeten doen. Ondanks dat dit maar 1 week was is de stage aan beide zijde goed bevallen en ben ik hier bij Medicover gaan werken.

Nu 2 jaar later, nadat ik mijn diploma heb gehaald op de middelbare school, ben ik samen met Conny Verkerk een vervolgopleiding gaan zoeken die goed aansluit bij mij en bij Medicover. Dit is de opleiding  Management Assistent niveau 4. Ik werk 4 dagen in de week en ga 1 dag in de week naar school. Eén van de redenen dat ik bij Medicover ben blijven werken is omdat de sfeer op kantoor altijd gezellig is. In mei 2019 heb ik ook een Opleiding Quick Responder en AED mogen doen, daardoor kreeg ik ook een beter beeld van Medicover en wat een cursus eigenlijk inhoud, en ik hoop dat ik nog lang met veel plezier hier mag werken!

 

Mijn naam is Bünyamin Keskin, ik ben sinds begin september begonnen bij Medicover veiligheidstrainingen en eind januari stopt mijn periode bij Medicover. Ik werk een voor een aan een project en dus niet alles door elkaar waardoor het geen chaos wordt. De komende periode ga ik aan de slag met de komende projecten: website’s ontwikkelen, webshops ontwikkelen, programma’s maken en er nog zullen nog meer projecten gaan volgen. Ik wil voor januari meer klantgericht kunnen na denken. 

Bünyamin Keskin
Sami El Kaddouri

Mijn naam is Sami El Kaddouri, ik ben een junior applicatieontwikkelaar en ik kom het team versterken bij Medicover. Ik verdiep me graag in een website en alle functionele mogelijkheden. Medicover biedt mij de mogelijkheid om een groei in mij kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Mijn sterke punten zijn de back-end van een website, daarom hoop ik de komende periode mij te focussen op de front-end. Ik twijfel daar niet aan gezien mijn fijne collega’s bij Medicover.

Hallo, ik ben Isabel Baauw en ik werk sinds 1 september bij Medicover. Ik ben hier terecht gekomen via school. Ik vul vanaf 1 september de functie in als office assistant en de secretaresse van Conny. Ik hou mij vooral bezig achter de schermen met de administratie. Wel ben ik het eerste aanspreekpunt van Medicover, dus als je nou belt met Medicover… dan is de kans erg groot dat je mij aan de telefoon krijgt!

Isabel Baauw