Referenties

Technische Unie

Technische Unie is een Nederlandse groothandel in technische installatiematerialen. Verspreid over het land heeft de onderneming 37 vestigingen en 2 distributiecentra. 

Securitas

Securitas group is een Zweedse beveiligingsorganisatie. Het is een van de grootste bedrijven op dat gebied ter wereld. Omdat de firma nog geen vestiging had in Nederland werd in 2000 B&M Beveiliging en Alarmering B.V. overgenomen.

DHL

DHL is een internationale dochteronderneming van Deutsche Post DHL. Oorspronkelijk was DHL Express vooral actief als internationale koeriersbedrijf voor de verzending van pakketten en brieven, later kwam daar contractlogistiek bij. Hoofdonderdelen van DP DHL groep zijn: Deutsche Post: PeP DHL: DHL Express.

Vrisolatie

Van Rooijen isolatie is begonnen met een nieuw vrieshuis van 20.000 ton voor Parlevliet & Van der Plas aan de Kotterkade in IJmuiden. De nieuwbouw komt vast aan de bestaande overslaghal van het vrieshuis, waar de rederij op dit moment 34.000 ton kwijt kan.

Smurfit kappa

Smurfit Kappa is een FTSE 100 organisatie en één van ’s werelds toonaangevende aanbieders van verpakkingen op papierbasis, met operaties in 23 Europese landen en 12 landen in Noord- en Zuid-Amerika.

We zijn de Nr. 1 in Europa voor de productie van golfkartonnen verpakkingen, containerboard en ‘bag in box’ en we zijn de enige pan-Amerikaanse producent van containerboard en golfkartonnen verpakkingen.

Stichting Kinderopvang Vianen

Fijn dat je even rondkijkt bij ons. Als je op zoek bent naar kinderopvang in Vianen, kom je al snel bij ons uit. We bieden opvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar uit Vianen en directe omgeving.

Er is altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang bij jou in de buurt. Handig, want zo hoef je nooit ver te reizen.

Beerze Bulten

Een heerlijke vakantie vol beleving, ontspanning en activiteiten voor het hele gezin. Dat is Beerze Bulten! Jaarlijks bezoeken zo’n 100.000 gasten ons park, voor een dagje uit of voor meerdere dagen. We hebben verschillende horeca voorzieningen, een overdekt speelparadijs, overdekt zwemparadijs en diverse spa- en wellnessvoorzieningen.

SRI

SRI, opgericht in 1957 in Dokkum, verhuisde in 1976 naar de stad Veenwouden in het noorden van Friesland. Aanvankelijk in een kleine winkel zijn de faciliteiten uitgebreid vanwege de toename van activiteiten in de afgelopen jaren. De huidige site beslaat 25.000 m2 met gratis toegang tot belangrijke wegverbindingen. Op een afstand van bijna 1,5 km is het belangrijkste waterwegtransport beschikbaar voor volumineuze artikelen.

SVO vakopleiding food

SVO is de landelijke opleider voor vakmensen in de foodsector. Onze opleidingen sluiten perfect aan op de praktijk. We richten ons op kwaliteit en continue verbetering. Want we willen het beste uit jou naar boven halen!

ONVZ

ONVZ verzekert u niet alleen van de beste zorg, wij verzekeren u ook van vrije keuze. Zo bent u bij ONVZ vrij om te bepalen welke arts u consulteert en naar welk ziekenhus u gaat. En dat is best bijzonder, want zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend.

ONVZ geeft u alle ruimte om uw eigen keuzes te maken. Het is immers uw leven, uw gezondheid. Daar maken we ons elke dag sterk voor. Met zorg- en preventieverzekeringen van topkwaliteit. In samenwerking met verzekeringsadviseurs in het hele land.

ArcelorMittal

ArcelorMittal Construction Nederland presenteert architectonische en technische oplossingen voor gevels, daken, vloeren en plafonds, vervaardigd uit metaal, wij zijn onderdeel van ’s werelds grootste staalproducent ArcelorMittal.

AXA Home Security

Met een historie die 115 jaar teruggaat, is AXA een begrip als hang- & sluitwerkleverancier en heeft zij een ijzersterke naam opgebouwd met name op het gebied van inbraakwerende beveiligingsproducten.

Hardcast CARLISLE

Sinds begin 2016 is een groot deel van het kantoorpersoneel en een deel van de productie verhuisd naar het kantoor van CARLISLE® Construction Materials B.V. (CCM) in Kampen. CCM is onderdeel van de CARLISLE® Construction Materials Europe Groep en brengt de jarenlange ervaring en expertise van toonaangevende merken samen onder één dak.

J.HELMOND & ZN. MACHINEHANDEL BV

Op zoek naar een heftruck die past in uw bedrijf? Brengt u dan eens een vrijblijvend bezoek aan onze machinehandel. Voor Huur Lease of Koop U vindt bij ons een groot assortiment nieuwe en gebruikte heftrucks voor vele toepassingen.

De juiste vorkheftruck voor uw bedrijf voor een aantrekkelijke prijs. Ook voor reparatie, service en veiligheidskeuring van uw heftruck bent u bij Helmond aan het juiste adres.

Niacet

Niacet is een toonaangevende producent van organische zouten, waaronder propionaten en acetaten, voor de farmaceutische, voedingsmiddelen-, diervoeder- en technische industrie. Met twee al lang bestaande en volledig geautomatiseerde productielocaties, gevestigd in Niagara Falls, NY USA en Tiel, Nederland, biedt Niacet producten van wereldklasse aan voor een wereldwijde markt.

Smiths Medical

Bij Smiths Medical zijn we gepassioneerd over het verbeteren en redden van levens van patiënten door hoogwaardige, innovatieve medische hulpmiddelen en diensten. Wij zijn een toonaangevende wereldwijde fabrikant van speciale medische hulpmiddelen die innovatieve en levensreddende oplossingen biedt voor de gezondheidszorgmarkten in de wereld.

Philip morris

Welkom bij Philip Morris Investments B.V., sinds de fusie van Philip Morris Holland B.V. en Philip Morris Investments B.V., de overgebleven entiteit. Philip Morris Holland B.V. werd in 1969 opgericht en begon zijn productieactiviteiten in een kleine fabriek in Eindhoven. Toen ons bedrijf groeide, namen we in Bergen op Zoom een nieuwe fabriek in gebruik om tegemoet te komen aan de verhoogde productievraag.

Van Amerongen CA Technology

Van Amerongen is gespecialiseerd in CA / ULO-technologie voor het bewaren van groenten en fruit. Wereldwijd is Van Amerongen actief in meer dan 50 landen, op alle continenten, via een uitgebreid netwerk van agenten en distributeurs. Van Amerongen heeft kantoren in Nederland, Polen, India, Turkije, Chili en Australië.

Alldra

De familie Keizer richtte het bedrijf in 1930 op en begon met de productie van likeuren en suikergoed. We zijn ons al heel snel in toppings gaan specialiseren en leverden producten aan grote industriële opdrachtgevers. We zijn uitgegroeid tot een hechte en stabiele organisatie die onderdeel uitmaakt van Finasucre/Iscal.

Van Kempen Koudetechniek

Van Kempen Koudetechniek B.V. (VK) is sinds het ontstaan in 1947 uitgegroeid tot dé specialist in koudetechniek. Door de ruime ervaring en het innovatieve karakter is VK een waardevolle partner vanaf het allereerste advies tot en met het meerjaren onderhoudsplan.

Unsal Infratechniek

In 2000 richtte Sezai Űnsal Unsal Aannemersbedrijf en Uitzendbureau op. Als lasser en telecommonteur zag hij kansen voor een uitzendbureau op het gebied van grondwerk en elektrotechniek.                                                                                             

Kliko / Eurobins

Eurobins en W.T.S., bekend van de Kliko minicontainer en ondergrondse afvalsystemen, zijn al jaar en dag trendsetters in de afvalwereld. Sinds eind jaren ’80 en eind jaren ’90 van de vorige eeuw, zijn Eurobins en W.T.S. actief op de markt van afvalinzameling. Eurobins met onder andere de Kliko container en W.T.S. met ondergrondse afvalsystemen zoals het KTZ systeem.

Medicover Veiligheidstrainingen BV  Copyright 2019©