Een crisis komt altijd onverwacht. Of het nu om een brand, een bommelding of een tragisch ongeval gaat. Je hoopt dat het jouw bedrijf nooit zal overkomen. Toch kan het noodlot ooit toeslaan. Het is dus noodzakelijk om goed op crisissituaties te zijn voorbereid.

Hoe neem je de juiste beslissingen in de hectiek van een crisissituatie? Een weloverwogen beslissing valt pas te nemen als alle noodzakelijke informatie beschikbaar is en alle consequenties in beeld zijn.

Het gaat bij crisismanagement vooral over inzicht en overzicht, gebaseerd op de beschikbare informatie. Goed geordend en gerangschikt naar belangrijkheid. Want het gaat nooit om de crisis zelf, maar altijd om het oplossen ervan !

Cursus : Basistraining Crisismanagement
Duur : 1 dag ( +/ 7 uur )
Aantal deelnemers : max. 10
Vooropleiding : Bedoeld voor leidinggevenden
Examinering : Medicover certificaat
Prijs : Op aanvraag (incompany)