Dit is een specifieke aanvullende module, die gericht is op Eerste Hulpverlening bij Sportletsels. Een leerzame opleiding voor met name mensen die veel (direct) contact hebben met de sport, zoals bijvoorbeeld sportleiders, trainers, verzorgers, etc van een team.

Natuurlijk is dit ook een geschikte module voor (winter)sporters zelf. Deze aanvullende module, gaat verder in op sportletsels en wat u daaraan kunt doen, maar ook wat u moet laten. Deze module kan in principe voor elke tak van sport worden ingevuld. In samenspraak met de opdrachtgever, kan er een programma worden samengesteld, rekeninghoudende met de tak van sport.

Cursus : Eerste Hulp maatwerk bij sportongevallen
Duur : 2 dagdelen (1 dag)
Aantal deelnemers : max. 15
Vooropleiding : Geldig BHV / QR of EHBO diploma
Examinering : Medicover certificaat
Prijs : Incompany, op aanvraag