JobCover richt zich met name op bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde medewerkers. Desgewenst zorgt JobCover ervoor dat de medewerkers volledig naar uw wens worden opgeleid!

Zoekt u een medeweker met een heftruckcertificaat, VCA en voorzien van een BHV-certificaat? Dan zorgt JobCover ervoor dat de geselecteerde medewerker voor aanvang over de gewenste vaardigheden en certificaten beschikt. Volledig op ‘op maat’, voor u! 

JobCover beschikt over een uitgebreid bestand van gekwalificeerde medewerkers zoals Engineers, Machine Operators, Logistiek Medewerkers, Proces Operators, etc.

JobCover heeft veel contacten in het internationale bedrijfsleven. Hierdoor zijn wij in staat om snel goede mensen te selecteren en aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Het aanbod aan gekwalificeerde medewerkers wordt daardoor groter. Personeel binnen de EU wordt zo makkelijk bereikbaar!

Heeft u personeel nodig of zoekt u om bepaalde redenenen oplossingen voor uw overcapaciteit aan personeel?  JobCover kan u helpen!

Informeer snel naar de mogelijkheden!