Enkele van onze referenties

GLS Nederland klant bij Medicover!

Via haar eigen nationale bedrijven en partners is GLS actief in 40 Europese landen, Canada, 8 Amerikaanse staten en verbonden met alle grote mondiale zakencentra. De kwaliteit van onze diensten staat bij ons op de eerste plaats: 240.000 klanten rekenen op ons!

Beerze Bulten is een 5-sterren Vakantiepark en Familiecamping, gelegen in het Overijsselse Beerze, middenin de natuur van het Vechtdal en langs de oevers van rivier de Vecht.

We bepalen samen hoe we de waarde van je product kunnen vergroten met decoratie, smaak, textuur en zelfs geur. We vertalen je ideeën tijdens deze stap naar diverse mogelijkheden.

Wij bieden mbo-opleidingen in food van niveau entree tot en met 4. Kies jij voor een voltijd BOL-opleiding? Of ga je voor een BBL-opleiding en ga je één dag in de week naar school en leer je de rest van de week in jouw leerbedrijf?

In het hart van Nederland, midden in de Betuwe, ligt het plaatsje ‘Zoelen’. Op een steenworp afstand van Tiel vindt u onze prachtige A-status 27-holes golfbaan mét een kort 9-holes Par 3/4 parcours welke begin 2021 is geïntegreerd in de 27-holes baan.

SanoRice is een trots Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. Wij zijn uitgegroeid tot de grootste private label producent van rijst-, maïs- en meergranenwafels ter wereld.

Met bijna 120 jaar ervaring, is AXA Home Security een begrip als betrouwbare Nederlandse leverancier van hang- en sluitwerk.

ArcelorMittal Construction creëert innovatieve bouwsystemen zodat u de toekomst kunt bedenken en bouwen.

CARLISLE® Construction Materials B.V. is een Nederlands productiebedrijf dat onder de productnaam HARDCAST® kwalitatief hoogwaardige afdichting tapes en sealants produceert voor de bouwwereld en installatiebranche.

Dorma en Kaba zijn nu dormakaba. Onze fusie onderstreept onze gepassioneerde toewijding voor onze klanten. Wij bieden producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten aan.

Kliko Eurobins, Kliko W.T.S., Klikotronics en Kliko Belgium, allen bekend van de Kliko minicontainer en ondergrondse afvalsystemen, zijn al jaar en dag trendsetters in de afvalwereld.

We bieden opvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar uit Vianen, Everdingen, Hagestein, Hoef en Haag, Zijderveld en directe omgeving.