Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Deze website hebben wij met zorg voor u samengesteld. Ons cursusaanbod is ook dit cursusjaar weer gegroeid met een aantal zeer interessante cursussen.

Medicover veiligheidstrainingen BV heeft een breed scala aan opleidingen en trainingen en kan daarnaast uw bedrijf adviseren op gebied van ARBO veiligheid, zoals het opstellen van een RI&E of een bedrijfsnoodplan. Ook kunt u via deze site naar de website van JobCover, ons nieuwe detachering bedrijf, voor als u handjes tekort komt.

Zoals u weet zegt het spreekwoord:  “stilstand is achteruitgang”; in opleidingswereld gaan de ontwikkelingen snel. Gedurende het opleidingsjaar kunnen er cursussen bijkomen en veranderen. Het is dus altijd verstandig om een op maat gemaakt opleidingsadvies te vragen aan een van onze opleidingsadviseurs.

Heeft u een evenement of ander grootschalige bijeenkomst? Medicover kan voor u de veiligheid regelen op het gebied van Eerste Hulp en Brandwachten etc; een hele zorg minder! Bij Medicover kunt u al uw veiligheidszorgen met een gerust hart uit handen geven; de opleidingen en trainingen worden samen met u in een zo gunstig mogelijke planning georganiseerd. Hierbij zijn afwijkende tijden en cursussen in het weekend altijd bespreekbaar.


Voor maatwerkopleidingen, met een speciaal aangepast trainingsprogramma, doen onze opleidingsadviseurs u graag een passend voorstel.


Medicover veiligheidstrainingen BV werkt Star-Safe gecertificeerd en breng uw bedrijf met deze certificering naar een hoger level! Mijn enthousiaste team, waar ik erg trots op ben, hoopt u snel te verwelkomen als klant.

Met vriendelijke groet, Conny C. Verkerk DGA

Met jaren ervaring doen wij dit elke dag nog met veel plezier en passie.

Wij leveren resultaat, in een branche als dit is dit maar al te belangrijk. Het gaat hier om mensen levens!