De AED discounter is een no-nonsens organisatie, die de aanschaf van een AED gemakkelijker wil maken. Wij hebben de keuze beperkt tot een aantal TOP merken voor zeer scherpe prijzen. Door de geringe overhead kosten van de AEDdiscounter zijn deze scherpe prijzen mogelijk en komen er geen extra kosten bij! Ook de vaak aangeboden onderhoudscontracten achten wij overbodig. De aangeboden AED’s hebben uitgebreide zelftests en het vervangen van de electrodenpads en de batterijen kan iedereen zelf.

                              Alle AED’s worden geleverd onder volledige fabrieksgarantie.

                             *** Kies voor Simpel, Prijsbewust en Snel  AEDdiscounter.nl  ***

Voor de (na)levering van accessoires of vervanging van electrodenpads of batterijen kunt u terecht bij onze online veiligheidsartikelen partner Multideal.nl

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Met een AED kunt u levens redden. Onze visie is het aanbieden van AED’s van hoge kwaliteit, voor een laag bedrag. Wij verkopen alleen AED’s van West-Europese / Amerikaanse en Aziatische kwaliteitsmerken. Merken die bekend zijn in de medische wereld. 
Wij doen dit omdat een reanimatie zo’n belangrijke zaak is, dat alleen het allerbeste op dat moment goed genoeg is.

Om dat te realiseren hebben we onze werkzaamheden voor een groot deel geautomatiseerd. Uw betalingen bijvoorbeeld, doet u eenvoudig via iDEAL. Voor zakelijke klanten is betaling na facturatie mogelijk. Meer efficiëntie, minder kosten betekent een lagere prijs voor u.

Minimale kosten, maximale service

Hoewel we – om een lage prijs te kunnen hanteren – veel hebben geautomatiseerd, laten we u natuurlijk niet in de kou staan als u vragen heeft bij het gebruik van uw AED. U kunt uw vraag stellen via info@aeddiscounter.nl
Onze medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk van een helder antwoord voorzien. Ons deskundig team verzorgt de afhandeling en de verzending.
Door deze korte lijnen blijven zij altijd op de hoogte van uw bestelling. Wij hebben geen onpersoonlijk call center, wat ook weer geld bespaart.

AEDdiscounter maakt de aanschaf van een ( top kwaliteit) AED nu bereikbaar !

 

De AED discounter is een no-nonsens organisatie, die de aanschaf van een AED gemakkelijker wil maken. Wij hebben de keuze beperkt tot een aantal TOP merken voor zeer scherpe prijzen. Door de geringe overhead kosten van de AEDdiscounter zijn deze scherpe prijzen mogelijk en komen er geen extra kosten bij! Ook de vaak aangeboden onderhoudscontracten achten wij overbodig. De aangeboden AED’s hebben uitgebreide zelftests en het vervangen van de electrodenpads en de batterijen kan iedereen zelf.

                              Alle AED’s worden geleverd onder volledige fabrieksgarantie.

                             *** Kies voor Simpel, Prijsbewust en Snel  AEDdiscounter.nl  ***

Voor de (na)levering van accessoires of vervanging van electrodenpads of batterijen kunt u terecht bij onze online veiligheidsartikelen partner Multideal.nl

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Met een AED kunt u levens redden. Onze visie is het aanbieden van AED’s van hoge kwaliteit, voor een laag bedrag. Wij verkopen alleen AED’s van West-Europese / Amerikaanse en Aziatische kwaliteitsmerken. Merken die bekend zijn in de medische wereld. 
Wij doen dit omdat een reanimatie zo’n belangrijke zaak is, dat alleen het allerbeste op dat moment goed genoeg is.

Om dat te realiseren hebben we onze werkzaamheden voor een groot deel geautomatiseerd. Uw betalingen bijvoorbeeld, doet u eenvoudig via iDEAL. Voor zakelijke klanten is betaling na facturatie mogelijk. Meer efficiëntie, minder kosten betekent een lagere prijs voor u.

Minimale kosten, maximale service

Hoewel we – om een lage prijs te kunnen hanteren – veel hebben geautomatiseerd, laten we u natuurlijk niet in de kou staan als u vragen heeft bij het gebruik van uw AED. U kunt uw vraag stellen via info@aeddiscounter.nl
Onze medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk van een helder antwoord voorzien. Ons deskundig team verzorgt de afhandeling en de verzending.
Door deze korte lijnen blijven zij altijd op de hoogte van uw bestelling. Wij hebben geen onpersoonlijk call center, wat ook weer geld bespaart.

AEDdiscounter maakt de aanschaf van een ( top kwaliteit) AED nu bereikbaar !